Samarbeten

Tack vare kontinuerlig dialog med våra samarbetspartners prövar vi ständigt vår relevans och trovärdighet.

 


Vi är stolta över våra  samarbetspartners!

 

CHECKUP
CheckUp kan på ett enkelt och tidsbesparande sätt möjliggöra tätare kontroller och bättre uppföljning av en persons hälsostatus. Ett enkelt sätt att göra en motsvarande hälsokontroll ute på arbetsplatsen.

I samarbetet med CheckUp har Inner kompletterat sitt erbjudande med lösningen InnerCheck.

 


SHAPELINK

En internettjänst som ger individen relevant och överskådlig information över sin träning och kost oavsett nivå. Som ett led i att organisationer anlitar Inner för olika livsstilssatsningar har ShapeLink och Inner möjliggjort för individen att komplettera sin individuella utveckling genom stöttande program baserade på veckovisa upplägg med dagliga övningar inom Mental Balans, Kost och Motion. Detta samarbete återfinns under Inner Online.

 

INDEVEX
Indevex är ett svenskt biotechbolag som driver forskning och utveckling inom näring och hälsa. Indevex mission är att ge marknaden ett evidensbaserad naturlig näringskoncept som bygger på den av Indevex patenterade NGC™ Formula*.

Över 10 år av studier och erfarenhet bekräftar produktens säkerhet och effektivitet. Sedan 2011 driver Indevex flera kontrollerade kliniska studier på universitetskliniker. Inner och Indevex samverkar framförallt kring Inzone Bars som är ett mättande och näringsrikt mellanmål som hjälper dig att hålla blodsockerkurvan på en jämn nivå hela dagen. Läs mer om Inzone Bars och NGC här. Inners samarbete med Indevex handlar om studier, vanor och beteenden kring etablerad forskning gällande mat och dryck.

 

STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLANsv_svartvit_staende_webb
Studieförbundet Vuxenskolans vision är en värld som präglas av hållbar utveckling. Genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, stärker de demokratin.

Inner arbetar med den psykosociala arbetsmiljön och gör att medarbetare orkar och mår bra – på alla plan.

 

ladda nedPRODUKTIV HÄLSA SVERIGE AB
Levererar resultatbaserad friskvård byggd på aktuell kunskap, personligt engagemang, nytänkande och fungerande åtgärder. Vi har ett brett utbud för företag där vår ambition alltid är att ge våra kunder insikter kring den egna hälsan, för att sedan kunna göra egna smarta val och leda sig själva på ett sunt sätt. Våra verktyg är resultatinriktade naprapat- & massagebehandlingar, yoga, fys- & rehabträning, föreläsningar kring ”Tanke – Stress – Kropp” och livsstilsresor. Alla våra naprapater är legitimerade och våra massörer certifierade, utöver det, kvalitetssäkrade genom våra egna interna vidareutbildningar.Med våra insatser minskar ni dyra konsekvenser för exempelvis förslitningar, smärttillstånd eller sömnproblem och får i stället goda resultat där medarbetarna mår sitt allra bästa och snabbt är tillbaka med sin fulla potential efter skador och problem.

Produktiv Hälsa – Din Highway to Health!